VIKEND PARTY - Zimski Arena Cool Beat u legendarnoj Kocki

Datum objave: 19.02.2018

Arena Cool Beat se vraća, ali ovoga puta u zimskom izdanju u kojem gostuje u nekada vrlo popularnom klubu "Kocka" u hotelu Turist. 

Rezervirajte subotu, 24.veljače, jer Arena Cool Beat ima pripremni party za svoje ljetno izdanje na kojem se okupi i nekoliko tisuća ljudi spremnih na ples do jutra. U nekada popularni klub "Kocka", koji se nalazi u podrumu hotela Turist, dolazi ekipa DJ-a koji će ljetnu atmosferu s partya prenijeti u ove hladne dane.

U zimskom partyu, domaćim DJ-ima Pinthi In da House i Kay Zrillu, pridružit će se slovenski DJ Happy B. Party počinje u 21 sati uz BESPLATAN UPAD. 

Kao i do sada, očekuje vas vruća atmosfera uz vrhunsko ozvučenje i rasvjetu te odličnu ponudu pića uz nezaobilazne hostese. 

ARENA COOL BEAT

Arena Cool Beat ove se godine priprema za svoje 7. izdanje, koje će održati na prvi dan ljeta, 21. lipnja na poznatom varaždinskom Aquacityu. U ovih sedam godina same partye je pohodilo na tisuće obožavatelja elektronske glazbe, uz naravno zvučna imena svjetske DJ scene poput Paula Berbata i Ivana Mastermixa. 

Vidimo se u klubu Kocka 24.veljače!