Vikend u Varaždinu: BIG JUMP 2016!

Datum objave: 08.07.2016

Ovog vikenda, 9. i 10. srpnja varaždinski rafting klub Matis u suorganizaciji WWF-a, Grada Varaždina i TZ Varaždinske županije, organizira manifestaciju BIG JUMP na rijeci Dravi na Dravskoj špici, odnosno starim dravskim bazenima. 

Ovogodišnji BIG JUMP, manifestacija s ciljem podizanja svijesti o očuvanju rijeka, donosi još bolji zabavni program. Riječki Belfast food zagrijat će sve one koji će zajedničkim skokom u Dravu podržati pravo svakog čovjeka na pristup čistoj vodi, živim rijekama i jezerima.

Subota - odbojka, nogomet i koncerti
Subota će krenuti laganini. U 16.30h počet će prijave za odbojku ili mali nogomet, ovisno o preferencijama, a u 17.00h počet će pravi turniri. Prijavljeni će moći pokazati sve svoje sposobnosti u odbojci na pijesku i u malom nogometu, a najbolji će osvojiti i nagrade. U 20.00h počet će onaj noćni dio zabavnog programa, kad će bend Road Trippers svojim talentom zabaviti okupljene te tako najaviti zvijezde večeri - riječki Belfast Food koji će sa svirkom početi u 21h.

Nedjelja - Big Jump i igre na vodi
Nedjelja će biti dan prave kreativne idile. Od 10h kreće kreativna radionica za djecu - "Drava u prirodnom obliku", a u 11h okupljeni će slušati predavanje "Važnost očuvanja rijeke Drave". I nedjelja će biti puna igara. Tako u 12h kreće okupljanje i prijava ekipa za Igre UZ vodu. U 15h centralni događaj vikenda BIG JUMP – kad će svojim skokom u Dravu sudionici sudjelovati u simultanom skoku u rijeku koji se odvija u brojnim hrvatskim i europskim gradovima. Nakon skoka i plivanja u rijeci, nastavljaju se Igre na vodi u rafting čamcima do 18.30h kad će se podijeliti nagrade pobjednicima. Bend Captain's Daughter & The Sailors odsvirat će nedjeljni dan u noć.

Dođite i zabavite se
Uz sve navedeno, očekuje vas i prigodna ponuda hrane i pića, kako bi vikend uz rijeku ostao u dugom i lijepom pamćenju. Dođite, dajte svoj doprinos borbi za očuvanje voda i pridom se dobro zabavite!