Veliki petak u restoranu hotela Turist

Datum objave: 31.03.2015

Dođite u restoran hotela Turist na Veliki petak i kušajte brojne riblje specijalitete

Ponuda toplih obroka na Veliki petak:

  • lignje na pariški, pomfrit, umak tartar, kruh - 22,00kn
  • šaran na varaždinski, kuhani mladi krumpir, zelena salata, kruh - 25,00kn
  • pržene papaline, pomfrit, zelena salata, kruh - 20,00kn
  • bakalar na bijelo, kruh - 22,00kn
  • pastrava na žaru, grah salata, kruh - 25,00kn

 Pored navedene ponude gotovih toplih obroka, možete naručiti i brojne druge riblje delicije: 

  • smuđ na žaru, smuđ u pivskom tijestu, rižota od sipe, liganja, plodova mora
  • punjene lignje, pržene lignje, škampe na žaru ili buzaru, orada i brancin na žaru
  • salata od hobotnice, salata od liganja, salata od plodova mora