Veliki petak u hotelu Turist i restoranu Raj

Datum objave: 18.03.2016

U petak 25. ožujka uživajte u ribljim specijalitetima koje vam pripremaju naši kuhari u hotelu Turist i restoranu Raj

Vrijedne ruke naših Zlatnih kuhara za Veliki petak pripremaju čitav niz ribljih i bezmesnih jela! Bit će tu svega, od papalilna i liganja, preko pastrva i oslića, pa sve do smuđa i bakalara! Dođite u hotel Turist ili restoran Raj i uživajte u vrhunski spravljenim ribljim delicijama!

Hotel Turist - ponuda ručkova za Veliki petak:
- Bakalar na bijelo s krumpirom (uz prethodnu narudžbu do 23.03.) - 50 kn
- Pržene papaline, pommes frites - 20 kn
- Rižoto od liganja - 24 kn
- Lignje na pariški, pommes frites, umak tartar - 30 kn
- Belska pastrva na žaru, dalmatinska garnitura - 35 kn
- Pohani file oslića on orly, kuhani krumpir, umak remulad - 24 kn
- Popečak od povrća, pommes frites, umak tartar - 24 kn
- Seitan s povrćem (jelo iz woka) - 24 kn

Pored navedene ponude gotovih toplih obroka, možete naručiti i brojne druge riblje delicije: 
- Smuđ na žaru, smuđ u pivskom tijestu, rižota od sipe, liganja, plodova mora
- Punjene lignje, pržene lignje, škampe na žaru ili buzaru, orada i brancin na žaru
- Salata od hobotnice, salata od liganja, salata od plodova mora


U restoranu Raj na Veliki petak nudimo:
- File smuđa na žaru, pire od čičoka i komorača - 50 kn
- Pržene jadranske lignje, kuhani krumpir, umak remulad - 60 kn
- Odrezak od povrća, restani krumpir, umak remulad - 30 kn
- Lignje na pariški, pommes frites, umak tartar - 35 kn
- Pržene papaline, pommes frites - 20 kn
- Rižoto od plodova mora - 30 kn
- Salata od liganja - 30 kn
- Pohani šaran, kuhani krumpir na kosanoj masti 30 kn 
- Belska pastrva sa žara, dalmatinska garnitura - 35 kn


Želimo vam dobar tek!