“Varaždinsko rokersko srce za poplavljenu Hrvatsku” večeras na Stančiću

Datum objave: 04.07.2014

U organizaciji Zaklade solidarnosti Grada Varaždina i country & western grupe Double Stop iz Varaždina, u petak 4. srpnja, s početkom u 20:00 sati na Trgu Miljenka Stančića održat će se veliki humanitarni koncert pod nazivom "Varaždinsko rokersko srce za poplavljenu Hrvatsku".

Uz band Double Stop nastupit će i bandovi "Valentino Šmaguc & Prijatelji", "Cool Band", "Miris Čempresa" i "Bad Mushrooms", dok je glazbeni koordinator Damir Barabaš.

Na repertoaru bendova naći će se neke autorske pjesme kao i coveri Elvis Presleya, Willie Nelsona, Creedence Clearwater Revivala, ZZ-Topa, Eric Claptona i mnogih drugih rock i country izvođača.

U program sudjeluju i poznati varaždinski književnici Denis Peričić i Ines Hrain Ludošan, i to čitanjem ulomaka iz svojih nagrađenih, najnovijih knjiga.

Cjelokupni prihod od ulaznica namijenjen je stanovnicima Općine Gunja koji se nalaze u najtežoj situaciji. Ulaznice po cijeni od 20 kuna se mogu kupiti u caffe barovima na Stančićevom trgu - Mea Culpa, Sermage i My Way, te prije samog početka koncerta na štandovima Zaklade Solidarnosti.

Organizatori pozivaju sve zainteresirane građane, a osobito ljubitelje rock i country glazbe, da u što većem broju sudjeluju i uživaju jednoj lijepoj glazbeno - humanitarnoj večeri.

Izvor: eVaraždin.hr