Varaždin Throwdown 2018. i 2. BurgerFest

Datum objave: 18.05.2018

Varaždin Throwdown je internacionalno natjecanje u organizaciji CrossFit Varaždina koja će održavati od 2. i 3. lipnja, uz početak programa dan ranije.

Početkom sljedećeg mjeseca, 1., 2. i 3. lipnja u Tts Sport Centar Varaždin (u sklopu kojeg se nalazi i Maraschino Craft bar) održat će se 5. Varaždin Throwdown, veliko međunarodno natjecanje u Crossfitu, a paralelno se odvija i 2. Maraschino BurgerFest koji je od ove godine također međunarodan, a na kojem su glavne zvijezde najfiniji burgeri iz čak 3 zemlje. 

Ovogodišnji izlagači su Central Park Čakovec iz Čakovca, Reshetka byĐurina Hiža, Toster Bar iz Novog Sada, Jack & Joe Steak and Burger Club iz Maribora i Submarine Burger iz Zagreba.

Tijekom sva tri dana za glazbu će se brinuti DJ, a u petak uvečer gostuje poznati DJ Mario Kovac sa svojim odličnim setom. U subotu već u 9.00 ujutro očekuje vas svečano otvaranje CrossFit natjecanja – Varaždin Throwdown 2018, nakon otvaranja DJ, a uvečer Live svirka izvrsnog zagrebačkog cover benda 4head.