TZ grada Varaždina odabrala najbolje - među nagrađenima i tri djelatnice hotela Turist

Datum objave: 26.12.2015

Turistička zajednica grada Varaždina 22. prosnica je proglasila osam najboljih djelatnika iz uslužnih i ostalih s turizmom povezanih djelatnosti. Među nagrađenima su i tri djelatnice hotela Turist!

U gradskoj je vijećnici prigodnim svečanošću zaključena akcija Turističke zajednice grada Varaždina "Čovjek - ključ uspjeha u turizmu". Gradonačelnik Varaždina, Goran Habuš, tom je prilikom uručio pobjednicima priznanje i novčane nagrade. Riječ je o nacionalnom programu Hrvatske turističke zajednice koji se provodi s ciljem podizanja razine gostoljubivosti i stvaranja klime dobrodošlice u destinaciji. 

Na osnovu pristiglih prijava Vijeće Turističke zajednice grada Varaždina izabralo je najbolje u 8 kategorija. Među najboljima je čak troje djelatnika hotela Turist! Najboljom je kuharicom proglašena Marija Kuzminski, najboljom djelatnicom hotelskog domaćinstva proglašena je Nataša Čurila, a kao najbolja recepcijska djelatnica nagrađena je Martina Malčec.

Ove nagrade su još jedan dokaz naše predanosti pružanju vrhunskih ugostiteljskih usluga u hotelu Turist. Čestitamo našim djelatnicama na osvojenim nagradama i želimo im još puno ovakvih priznanja u daljnoj karijeri!