Tjedan smijeha u restoranu Raj

Datum objave: 04.03.2016

Uđite u proljeće sa smiješkom: uživajte u komedijama na 7. Tjednu smijeha, a nakon toga nastavite zabavu u dobrom raspoloženju u restoranu Raj!

Varaždin od 4. do 13. ožujka postaje centar smijeha i komedije! Naime, u tom terminu grad će ugostiti jedan od najvećih kazališnih festivala u Hrvatskoj - Tjedan smijeha. Vrhunski program i izvedbe naših najpoznatijih glumaca sigurno će vam izmamiti smiješak na lice.

Kako biste nakon predstava mogli nastaviti druženje s prijateljima, oba vikenda tijekom trajanja Tjedna smijeha restoran Raj u centru Varaždina će raditi dulje: petkom smo otvoreni do ponoći, subotom do 02h, a nedjeljom do 23h. Osim toga, pored standardno bogate ponude hrane i pića, osmislili smo i dvije posebne ponude povodom Tjedna smijeha.

Smiješni duet 
Razveselit će vas i posebna ponuda restorana Raj! Naručite „Smiješni duet“ sastavljen od pola metra domaćih voćnih rakija i likera (10 čašica) i 3 različita snacka. Osim što će vam izvrsno prijati, jamčimo da ćete nakon konzumacije biti u još boljem raspoloženju!

Nasmiješena tortica
Ljubitelje slatkog oduševit će prigodna, nasmiješena tortica od sira i smokava po prigodnoj cijeni od samo 12kn
 

Rezervirajte svoje mjesto odmah! 
Za dodatne informacije i rezervacije javite nam se na: 
• tel: +385 42 213 146
• e-mail: raj@hotel-turist.hr