Stolnoteniski susret protiv Turske u varaždinskoj areni

Datum objave: 22.02.2018

U utorak, 27.2. u varaždinskoj Areni, reprezentativci Hrvatske u stolnom tenisu odigrat će prvi kvalifikacijski susret za Europsko prvenstvo 2019. u francuskom Nantesu protiv Turske.

U Varaždinskoj Gradskoj vijećnici najavljen je prvi kvalifikacijski susret hrvatskih stolnotenisača za Europsko prvenstvo 2019. u Nantesu u Francuskoj.
– Susret je izuzetno važan i ako otvorimo pobjedom, kao prije dvije godine protiv Bjelorusije, imamo dobre šanse plasirati se na EP. Na prošlom EP-u hrvatska reprezentacija osvojila je šesto mjesto, što je izrazito visoko s obzirom na smjenu generacija. Presretni smo da u Varaždinu možemo organizirati takav vrhunski stolnoteniski događaj – rekao je Ronalde Ređep uime varaždinskih organizatora stolnoteniskog susreta.


Varaždince je na stolni tenis u Arenu pozvao gradonačelnik Ivan Čehok.
– Imamo i stolnotenisku priredbu na najvišoj reprezentativnoj razini. Ulaz je besplatan i pozivam sve da dođu bodriti reprezentaciju u Varaždinu u kojem stolni tenis ima veliku tradiciju – pozvao je Čehok.


Organizacija reprezentativnog susret dio je aktivnosti sa željom da se Varaždin s HSTS-om kandidira za Europsko prvenstvo U21 iduće godine.