U sklopu Hotela Turist otvoren restoran Nobel

Datum objave: 19.08.2021

Nakon podužeg vremena i renovacije, neposredno pred Špancirfest, svečano je otvoren ugostiteljski dio Hotela Turist, restoran "Nobel".

Restoran „Nobel“ uz izuzetno ugodan interijer pruža jednu novu kulinarsku rapsodiju okusa i mirisa na tanjuru. Spoj modernog i tradicionalnog pokazao se kao dobitna kombinacija za stvaranje ugodne domaće atmosfere.

Jelovnik restorana oplemenjen je autohtonim hrvatskim sastojcima, kao i bogatom vinskom kartom.

Iskusni tim višestruko nagrađivanih kuhara: Marin Sambolek – šef kuhinje i Marin Pozder – zamjenik šefa, ovom restoran daju dašak osobnosti u prezentaciji i pripremi jela.

Radno vrijeme restorana je od 7 h do 23h te tako svojim budućim gostima sa 80 sjedećih mjesta stoji na raspolaganju za sve prigode, obiteljske i poslovne ručkove i večere te različite proslave, druženja i obljetnice. U sklopu restorana nalazi se VIP Salon koji može primiti do 15 osoba, a moći će poslužiti za manja druženja ili poslovne sastanke.

Osim restorana „Nobel“ otvoren je i Caffe bar koji sa preko 100 sjedećih mjesta – u sali za pušaće i nepušače, terasi, nudi širok izbor pića, uključujući inovativnu ponudu koktela, te jednostavna jela koja će utažiti želju za laganim zalogajem. 

U sklopu hotela Turist  izuzetno smo ponosni na dvije dvorane  –  dvoranu BELLA i dvoranu ARIA, koje su opremljene najnovijim tehnološkim rješenjima i koje mogu primiti do 300 učesnika neke konferencije, sastanka, simpozija i slično. Ujedno ove dvije dvorane su i savršeno mjesto za proslavu vjenčanja, koja uz malo dorade i Vaše želje, naš tim stručnjaka ovaj višenamjenski prostor za razna događanja pretvara u luksuznu dvoranu za nezaboravno vjenčanje.

Novitet hotela je i POSLOVNI KLUB – mjesto poslovnih okupljanja koji uz gotovo savršen dizajn i intimniju atmosferu,nudi ponudu uživanja u vrhunskim pićima i cigarama!

Ističemo mogućnost organiziranja raznih oblika poslovnih sastanaka uz ručak u posebnim prostorijama za sastanke, nudimo uslugu cateringa za sve vrste proslava, rođendana, dječjih rođendana, poslovnih aktivnosti. Svoje mjesto možete rezervirati i na broj telefona 042 395 714, 099 228 1620 ili mailom na ugostiteljstvo@hotel-turist.hr.