Rođendanski nagradni natječaj - osvojite vikend za dvoje!

Datum objave: 21.10.2014

Hotel Turist Varaždin ovih dana obilježava 50. godišnjicu poslovanja. Pridružite nam se u slavljeničkom raspoloženju: sudjelujte u nagradnom natječaju i osvojite vikend za dvoje u Varaždinu! 

Svoja smo vrata prvi put otvorili daleke 1964. godine i u proteklih 50 godina kroz njih su prošli brojni gosti. Bilo je tu predsjednika i premijera, biznismena i znanstvenika, mladenaca i maturanata, starih i mladih… Svi oni složni su u jednom: iz hotela Turist uvijek ćete ponijeti lijepe uspomene i rado ćete se u njega vraćati.

Želite li i osobno provjeriti tajnu našeg uspjeha i upoznati tradicionalnu varaždinsku gostoljubivost sada je prava prilika! Povodom proslave rođendana priredili smo za vas nagradni natječaj u kojem možete osvojiti vikend za dvoje u našem hotelu.
 

Nagradni natječaj:
“Rođendanska čestitka“


Sve što trebate učiniti kako biste imali priliku osvojiti nagradu je - čestitati nam rođendan! Budite domišljati i zanimljivi jer ćemo autora najkreativnije rođendanske čestitke nagraditi vikendom za dvoje u hotelu Turist!

Čestitke/prijave prikupljamo putem donjeg obrasca do 15. studenog 2014. Nakon toga stručni žiri će odabrati najbolji/najkreativniji odgovor, a ime dobitnika, bit će objavljeno na našoj Facebook stranici 17. studenog 2014. 

Budite kreativni, duhoviti, zabavni… čestitajte nam rođendan od srca, oduševite naš žiri i nagrada vam se smiješi!

Pravna napomena: Ispunjavanjem obrasca i sudjelovanjem u nagradnom natječaju sudionici izjavljuju da su upoznati s pravilima natječaja, te da su suglasni s kasnijim korištenjem njihovih osobnih podataka u svrhe e-mail marketinga tj. elektroničke dostave obavijesti i ponuda vezanih za proizvode i usluge Turist d.o.o. Varaždin. 

* označava obavezna polja
Maksimalno 255 znakova!
Živim u: *
Suglasnost s pravilima nagradnog natječaja *
Ovime potvrđujete da ste upoznati s pravilima nagradnog natječaja i dajete suglasnost za korištenje osobnih podataka i u svrhe e-mail marketinga hotela Turist (Turist d.o.o.)