Prvi dan Špancira - Nola, Klape Maslina i Contra uz gosta Hari Rončevića

Datum objave: 14.08.2017

Dašak juga, miris mora i borova, jedna gitara i skladni glasovi ponajboljih klapa savršeni su spoj za otvaranje koncertnog programa Špancirfesta na pozornici kod vile Bedeković.

Iako duboko na kontinentu, Varaždin će navečer 18. kolovoza dobiti luku, njihati se u ritmu valova i pjevati o ljubavi i moru, a taj će užitak, na posebno osmišljenom nastupu kod vile Bedeković, pružiti legendarni “getanin”, splitski kantautor Hari Rončević s klapama Maslina i Contra.

Uz klape, grupa Nola će zapjevati na varaždinskom Korzu.  Kada bi sve ljubavi imale soundtrack stvoren pričom Gabi i Marijana, osnivača i pokretačke snage grupe Nola, svijet bi bio ljepše i bolje mjesto. Hitom “Dio tebe” početkom 90-tih napravili su dar-mar u eteru zasićenom konfekcijskom dance glazbom, a njihov pitki, mekani rock-pop zvuk sa snažnim autorskim potpisom odmah ih je svrstao u red najvažnijih hrvatskih izvođača. Prošlo je dosta godina otkad je Nola posljednji put svirala u Varaždinu, ali ono što je važno je da će na 19. Špancirfestu nastupiti na divnom varaždinskom Korzu prvog dana festivala i odnijeti nas iznad oblaka.