Proljeće u restoranu Raj

Datum objave: 11.04.2016

Prirodom se šire mirisi proljeća, a u kuhinji restorana Raj sve miriše na nove, proljetne specijalitete naših Zlatnih kuhara! 

Samo svježe namirnice, kreativnost u pripremi i zrnce ljubavi u svakom jelu koje spravljamo - osnovni je to recept zbog kojeg su jela restorana Raj tako fina i ukusna. Ovoga proljeća čekamo vas s novim, proljetnim jelovnikom, na kojem će se naći za svakoga ponešto.

Dođite i isprobajte naše proljetne specijalitete, od kojih (s ponosom) izdvajamo:

  • Rajska pljeskavica u lepinji, luk, ajvar, prženi batat - 35kn
  • Pečena fina svinjska rebreca u slatko-ljutom umaku, pole, umak od pečenja sa čilijem - 40kn
  • Piletina s povrćem u woku - 30kn


Osim toga, svakog dana od 9:30h do 13:30h, spremamo ukusne gablece, proljetni meni izgleda ovako:

  • ponedjeljak - pohana domaća piletina, salata od krumpira s bučinim uljem - 25kn
  • utorak - kelj varivo sa faširancima - 20kn
  • srijeda - lignje na pariški, pomfrit, tartar umak - 25kn
  • četvrtak - pečena svinjska rebra u slatko-ljutom umaku, pečeni krumpir - 25kn
  • petak - belska pastrva, garnitura od mladog krumpira - 30kn

U svim navedenim specijalitetima možete uživati u novouređenom interijeru restorana Raj ili na proljetnoj terasi. Svratite u restoran Raj i uživajte u dobroj hrani i dobrom društvu. Dobrodošli!
 

Rezervirajte svoje mjesto odmah! 
Za dodatne informacije i rezervacije javite nam se na: 
• tel: +385 42 213 146
• e-mail: ugostiteljstvo@hotel-turist.hr