Ponuda gableca/toplih obroka restorana hotela Turist za veljaču

Datum objave: 31.01.2017

Ako ste u potrazi za najboljim gablecom/ručkom u Varaždinu na pravom ste mjestu! Hotel Turist svakoga radnog dana u restoranu nudi kvalitetne, ukusne i povoljne tople obroke, a od sada i dodatan vegetarijanski menu. Pogledajte što pripremamo za veljaču uz jednu malu novost koja će vas sigurno oduševiti.

Uz narudžbu gableca sva pića iz karte pića su snižena čak za 40%. Popust vrijedi samo za vrijeme trajanja toplih obroka (gableca) od ponedjeljka do petka u vremenu od 11:00 do 14:00 sati.

01.02. – 03.02.

Srijeda 01.02.

  1. Carsko meso sa žara, pekarska garnitura, salata, kruh - 25,00 kn
  2. Pureći file Orly, ječam s povrćem, umak tartar, kruh - 27,00 kn
  3. Ražnjići s tofu sirom, ječam s povrćem, salata, kruh - 25,00 kn

 

Četvrtak 02.02.

  1. Sarma, pire krumpir, kruh - 25,00 kn
  2. Kotlet na samoborski, pole, složena salata, kruh - 27,00 kn
  3. Vege sarma, pire krumpir, kruh - 22,00 kn

 

Petak 03.02.

  1. Brudet od škarpine, palenta, salata, kruh - 27,00 kn
  2. Naravni pileći file, široki rezanci, kupus salata, kruh - 27,00 kn
  3. Ragu od povrća, široki rezanci, složena salata, kruh - 25,00 kn

 

06.02.-10.02.

Ponedjeljak 06.02.

  1. Pečene krvavice, restani krumpir, pirjani kiseli kupus, kruh - 25,00 kn
  2. Pureći steak sa žara, zeleni rižoto, kupus salata, kruh - 27,00 kn
  3. Popečak od ječmene kaše, pirjani kiseli kupus, restani krumpir, kruh - 22,00 kn

 

Utorak  07.02.

  1. Štefani pečenje, pire krumpir, kupus salata, kruh - 25,00 kn
  2. Kotlet sa žara, pirjane mahune i mrkvica, kupus salata, kruh - 27,00 kn
  3. Cvjetača na bečki, pirjane mahune i mrkvica, kupus salata, kruh - 22,00 kn

 

Srijeda 08.02.

  1. Fino varivo, kosani odrezak, kruh - 22,00 kn
  2. Juneći odrezak Stroganov, pirjana riža, složena salata, kruh - 27,00 kn
  3. Lazanje s povrćem, složena salata, kruh - 25,00 kn

           

Četvrtak 09.02.

  1. Pileći file na mediteranski, njoki, složena salata, kruh - 27,00 kn
  2. Kuhana govedina, restani krumpir, umak od hrena, kruh - 27,00 kn
  3. Pohane bukovače, slani krumpir, složena salata, kruh - 25,00 kn

 

Petak 10.02.

  1. Svinjetina u povrću, pirjana riža, salata, kruh - 25,00 kn
  2. Punjene lignje na bečki, krumpir salata, kruh - 30,00 kn
  3. Tikvice na Orly, krpice s kupusom, složena salata, kruh - 25,00 kn

 

13.02.-17.02.

Ponedjeljak 13.02.

  1. Grah varivo s repom, kuhana sušena vratina, kruh - 25,00 kn
  2. Pečena svinjska rebra, pečeni krumpir, složena salata, kruh - 27,00 kn
  3. Grah repa varivo, popečci od ječmene kaše, kruh - 22,00 kn

 

Utorak  14.02.

  1. Goveđi odrezak u vrhnju, pirjana riža, kupus salata, kruh - 27,00 kn
  2. Pileći file na Orly , povrće na maslacu, kruh - 27,00 kn
  3. Odresci od soje u umaku od vrhnja, pirjana riža, salata, kruh - 22,00 kn

 

Srijeda 15.02.

  1. Lazanje bolonjez, složena salata, kruh - 27,00 kn
  2. Svinjski odrezak na milanski, pire krumpir, salata, kruh - 27,00 kn
  3. Odrezak od povrća, pire krumpir, umak od špinata, kruh - 22,00 kn

           

Četvrtak 16.02.

  1. Pileći paprikaš, široki rezanci, cikla salata, kruh - 25,00 kn
  2. Pohani kotlet, grašak na vrtlarski, kuhani krumpir, cikla salata, kruh - 27,00 kn
  3. Gratinirana tjestenina sa sirom, cikla salata, kruh - 22,00 kn

 

Petak 17.02.

  1. Špageti sa morskim plodovima, složena salata, kruh - 25,00 kn
  2. Pečenice sa žara, restani krumpir, pirjani kiseli kupus, kruh - 27,00 kn
  3. Pohani sir, kuhani krumpir, umak tartar, kruh - 25,00 kn

 

20.02.-24.02.

Ponedjeljak 20.02.

  1. Vinski gulaš, kruh - 25,00 kn
  2. Pileći odrezak na zagrebački, garnitura od povrća, kruh - 27,00 kn
  3. Ražnjići od povrća i sejtana, riža, salata, kruh - 22,00 kn

 

Utorak  21.02.

  1. Musaka od krumpira, složena salata, kruh - 25,00 kn
  2. Sekely kotlet, restani krumpir, kruh - 27,00 kn
  3. Zapečene tikvice sa sirom, restani krumpir, složena salata, kruh - 25,00 kn

 

Srijeda 22.02.

  1. Pileći odrezak na pariški, rižoto od povrća, složena salata, kruh - 27,00 kn
  2. Svinjski odrezak ciganski, pire krumpir, složena salata, kruh - 27,00 kn
  3. Cvjetača na bečki, pire krumpir, tartar umak, kruh - 22,00 kn

 

Četvrtak 23.02.

  1. Kelj varivo, kosana mesna rolada, kruh - 25,00 kn
  2. Pureći odrezak u umaku od šampinjona, hajdina kaša, kupus salata, kruh - 27,00 kn
  3. Kelj varivo, odrezak od povrća, kruh - 25,00 kn

 

Petak 24.02.

  1. Oslić file na bečki, krumpir salata, kruh - 27,00 kn
  2. Pileći file u pikantnom umaku, kroketi, složena salata, kruh - 27,00 kn
  3. Povrće u woku s tofu sirom, riža, složena salata, kruh - 25,00 kn

 

27.02.-28.02.

Ponedjeljak 27.02.

  1. Teleći sote, pire krumpir, složena salata, kruh - 27,00 kn
  2. Pljeskavica, garnitura „Turist“, složena salata, kruh - 27,00 kn
  3. Odrezak od soje na bečki, garnitura „Turist“, složena salata, kruh - 22,00 kn

 

Utorak 28.02.

  1. Lički odrezak, restani krumpir, salata, kruh - 27,00 kn
  2. Pikantne pileće roladice, široki rezanci, salata, kruh - 27,00 kn
  3. Lazanje s povrćem, salata, kruh - 25,00 kn