Ponuda gableca/toplih obroka restorana hotela Turist za ožujak

Datum objave: 01.03.2017

Ako ste u potrazi za najboljim gablecom/ručkom u Varaždinu na pravom ste mjestu! Hotel Turist svakoga radnog dana u restoranu nudi kvalitetne, ukusne i povoljne tople obroke, a od sada i dodatan vegetarijanski menu. Pogledajte što pripremamo za ožujak uz jednu malu novost koja će vas sigurno oduševiti.

Uz narudžbu gableca sva pića iz karte pića su snižena čak za 40%. Popust vrijedi samo za vrijeme trajanja toplih obroka (gableca) od ponedjeljka do petka u vremenu od 11:00 do 14:00 sati.

01.03-03.03.

Srijeda 01.03.

  1. Lignje na pariški, prženi krumpir, umak tartar, kruh - 30,00 kn
  2. Juneći odrezak u luku, popečci od palente, salata, kruh - 27,00 kn
  3. Odrezak od soje s povrćem, hajdina kaša, prženi krumpir, salata, kruh - 22,00 kn

 

Četvrtak 02.03.

  1. Svinjski paprikaš, široki rezanci, složena salata, kruh - 25,00 kn
  2. Pileći ražnjići s povrćem, pomfrit, kupus salata, kruh - 27,00 kn
  3. Odrezak od povrća, pire krumpir, pirjani kiseli kupus, kruh - 22,00 kn

 

Petak 03.03.

  1. Oslić file na bijelo s krumpirima, salata, kruh - 27,00 kn
  2. Punjena pljeskavica, đuveč s rižom, salata, kruh - 27,00 kn
  3. Njoki u umaku od gljiva, salata, kruh - 22,00 kn

 

06.03.-10.03.

Ponedjeljak 06.03.

  1. Grah repa varivo, kuhane kobasice, kruh - 22,00 kn
  2. Pečeni pileći batak/zabatak, mlinci, zelena salata, kruh - 25,00 kn
  3. Pržene okruglice od riže sa sirom, povrće na maslacu, salata, kruh - 25,00 kn

 

Utorak  07.03.

  1. Goveđi gulaš, palenta, složena salata, kruh - 27,00 kn
  2. Pileći odrezak  u vrhnju, riža, složena salata, kruh - 27,00 kn
  3. Tikvice na Orly, rižoto od povrća, umak tartar, kruh - 25,00 kn

 

Srijeda 08. 03.

  1. Teleći rižoto, složena salata, kruh - 25,00 kn
  2. Kuhana govedina, pire krumpir, umak od hrena, kruh - 27,00 kn
  3. Odrezak od soje na bečki, pire krumpir, umak od špinata, kruh - 22,00 kn

 

Četvrtak 09. 03.

  1. Pečeno carsko meso, krpice s kupusom, salata, kruh - 25,00 kn
  2. Piletina s povrćem u woku, pirjana riža, zelena salata, kruh - 25,00 kn
  3. Popečak od ječmene kaše, pirjano povrće, salata, kruh - 22,00 kn

 

Petak 10. 03.

  1. Pečena škarpina s limunom, kuhani krumpir s brokulom, kruh - 27,00 kn
  2. Pureći medaljoni u umaku sa šampinjona, njoki , zelena salata, kruh - 27,00 kn
  3. Pohani sir, kuhani krumpir, umak tartar, kruh - 25,00 kn

 

13.03.-17.03.

Ponedjeljak 13. 03.

  1. Fino varivo, kosani odrezak, kruh - 22,00 kn
  2. Kotlet na samoborski, pole, zelena salata, kruh - 27,00 kn
  3. Fino varivo, odrezak od žitarica, kruh - 22,00 kn

 

Utorak  14. 03.

  1. Pureći sote, pužići, složena salata, kruh - 25,00 kn
  2. Pečena svinjska vratina, pečeni krumpir, složena salata, kruh - 27,00 kn
  3. Paprikaš od soje, pužići, složena salata, kruh - 22,00 kn

 

Srijeda 15. 03.

  1. Sarma, pire krumpir, kruh - 25,00 kn
  2. Pileći odrezak na bečki, rizi-bizi, zelena salata, kruh - 27,00 kn
  3. Rižoto sa šampinjonima, pohana cvjetača, salata, kruh - 25,00 kn

 

Četvrtak 16. 03.

  1. Lazanje bolonjez, složena salata, kruh - 27,00 kn
  2. Pileći batak/zabatak sa žara, restani krumpir, složena salata, kruh - 25,00 kn
  3. Odrezak od povrća, garnitura „Turist“, složena salata, kruh - 22,00 kn

 

Petak 17. 03.

  1. Oslić na bečki, kelj s krumpirom, kruh - 27,00 kn
  2. Pohani kotlet, pirjano povrće, zelena salata, kruh - 27,00 kn
  3. Vege sarmice, palenta, kruh - 22,00 kn

 

20.10.-24.03.

Ponedjeljak 20. 03.

  1. Grah ričet varivo s rezanim kobasicama, kruh - 22,00 kn
  2. Kotlet na samoborski, kuhani krumpir, zelena salata, kruh - 27,00 kn
  3. Pohani šampinjoni, pirjane mahune s mrkvicom, salata, kruh - 25,00 kn

 

Utorak  21. 03.

  1. Pileći odrezak u vrhnju, kroketi, složena salata, kruh - 27,00 kn
  2. Krvavice, restani krumpir, pirjani kiseli kupus, kruh - 25,00 kn
  3. Lazanje s povrćem, složena salata, kruh - 25,00 kn

 

Srijeda 22. 03.

  1. Pileća jetra Venecijan, riža, složena salata, kruh - 25,00 kn
  2. Svinjsko pečenje, mlinci, kupus salata, kruh - 27,00 kn
  3. Odrezak od soje u umaku od šampinjona, njoki, kupus salata, kruh - 22,00 kn

 

Četvrtak 23. 03.

  1. Pureći file na Orly, povrće na maslacu, umak tartar, kruh - 27,00 kn
  2. Ćufte, pire krumpir, crveni kupus salata, kruh - 25,00 kn
  3. Špageti s umakom od povrća, crveni kupus salata, kruh - 25,00 kn

 

Petak 24. 03.

  1. Ražnjići, pekarska garnitura, ajvar, kruh - 27,00 kn
  2. Lignje na pariški, pommes frites, umak tartar, kruh - 30,00 kn
  3. Cvjetača na bečki, riža s curry začinom, složena salata, kruh - 22,00 kn

 

27.03.-31.03.

Ponedjeljak 27. 03.

  1. Pečenice, restani krumpir, pirjani kiseli kupus, kruh - 27,00 kn
  2. Cordon bleu, zeleni rižoto, salata, kruh - 27,00 kn
  3. Odrezak od povrća, restani krumpir, pirjani kiseli kupus, kruh - 22,00 kn

 

Utorak 28. 03.

  1. Bograč gulaš, kruh - 25,00 kn
  2. Pileći popečak na mađarski, njoki, složena salata, kruh - 27,00 kn
  3. Marinirani sejtan u umaku od povrća, njoki, složena salata, kruh - 22,00 kn

 

Srijeda 29.03.

  1. Nabodeni svinjski but, pire krumpir, salata, kruh - 27,00 kn
  2. Pljeskavica, zapečeni grah, pole, salata, kruh - 27,00 kn
  3. Celer na Orly, pire krumpir, umak tartar, kruh - 22,00 kn

 

Četvrtak 30.03.

  1. Pileći rižoto batak/zabatak, složena salata, kruh - 25,00 kn
  2. Odrezak na lovački, rolada od peciva, složena salata, kruh - 27,00 kn
  3. Gratinirana tjestenina, složena salata, kruh - 22,00 kn

 

Petak 31.03.

  1. Punjene lignje na bečki, krumpir salata, kruh - 30,00 kn
  2. Pureći odrezak u mediteranskom bilju, njoki, salata, kruh - 27,00 kn
  3. Pohane bukovače, krumpir salata, kruh - 25,00 kn