Ponuda gableca/toplih obroka restorana hotela Turist za travanj

Datum objave: 12.04.2021

Poštovani gosti,

sukladno odluci Stožera civilne zaštite Varaždinske županije, naši ugostiteljski objekti su privremeno zatvoreni. Usprkos tome, nismo Vas htjeli ostaviti bez ukusnih jela iz naše kuhinje pa smo tako i ovaj tjedan za Vas pripremili tjednu ponudu dnevnih jela, a kako bi u istoj mogli uživati...

Opcija preuzimanja ”ZA VAN”  i dostave je također moguća.

Narudžbe primamo na:
Tel:   042 395 714
Mob:   099 228 1620
Mail: ugostiteljstvo@hotel-turist.hr

PONUDA DNEVNIH JELA ZA TJEDAN 12. - 16.04.2021.

Ponedjeljak

1. Fino varivo s povrćem – kuhani sušeni buncek  28,00
2. Marinirani svinjski kotlet na žaru – pečeni krumpir – zelena salata  27,00
3. (vege.) Zapečeno povrće – zelena salata  24,00

Utorak

1. Lignje na pariški – pomfrit – tartar umak  30,00
2. Pileći paprikaš batak/zabatak – široki rezanci – zelena salata s radičem  28,00
3. (vege.) Popečci od ječmene kaše – palenta sa svježim sirom na žaru – kupus salata  24,00

Srijeda

1. Teleći paprikaš – kukuruzni žganci – kisela miješana salata  30,00
2. Punjena pureća rolada s povrćem i sirom – kroketi – kisela miješana salata  30,00
3. (vege.) Okruglice od riže sa sirom na bečki – prženi krumpir u začinskom bilju – kisela miješana salata  28,00   

Četvrtak

1. Punjena pljeskavica sa sirom – zapečeni grah – zelena salata s radičem  30,00
2. Ćufte – pire krumpir – zelena salata s radičem  26,00
3. (vege.) Zapečene tikvice s mozzarellom i rajčicom – prijana riža – zelena salata s radičem  25,00

Petak 

1. File oslića u pivskom tijestu – dalmatinska garnitura  28,00
2. Pureći medaljoni u vrhnju sa šampinjonima – njoki – kupus crveni  30,00
3. (vege.) Prženi sejtan u kukuruznom brašnu – povrće na maslacu – kupus crveni  26,00

Dobar tek!

A naša A la carte ponuda sa dostavom dostupna je na linku.