Ponuda gableca/toplih obroka restorana hotela Turist za svibanj

Datum objave: 03.05.2021

Novi tjedan, nova ponuda slasnih jela!

Uživajte u vrhunski pripremljenim dnevnim jelima iz Hotela Turist i pretvorite tjedni ručak u gastro doživljaj. 

Za jela iz naše dnevne ponude moguća je dostava ili opcija preuzimanja ”ZA VAN”.

Narudžbe primamo na:
Tel:   042 395 714
Mob:   099 228 1620
Mail: ugostiteljstvo@hotel-turist.hr

PONUDA DNEVNIH JELA ZA TJEDAN 03. - 07.05.2021.

Ponedjeljak

1. Pureći savitak sa sirom i šampinjonima na bečki – kus kus s povrćem – zelena salata  36,00
2. Punjeni file oslića s blitvom –  kuhani krumpir s mladim lukom – zelena  salata  32,00
3. (vege.) Odresci od soje na orly –pomfrit – tartar umak  29,00

Utorak

1. Glazirana pačja prsa u umaku od kestena i vrganja – domaći pljukanci – kupus  salata  41,00
2. Pržene okruglice od srdele s bučinim brašnom – krema od komorača – chutney od rajčice – kupus salata  35,00
3. (vege.) Punjeni šampinjoni na žaru – marinirano povrće sa žara – kupus salata  29,00

Srijeda

1. Punjena piletina sa šparogama i pestom od bosiljka – rižoto od povrća – zelena salata s radičem  35,00
2. Poširani file orade s povrćem – cvjetača u pivskom tijestu -  zelena salata s radičem  52,00
3. (vege.) Salata od povrća s tjesteninom (brokula, cvjetača, šampinjoni)  26,00        
                                                                                                       

Četvrtak

1. Sporo pečeni svinjski file s 3 vrste papra na terini od povrća s umakom od inćuna – cikla   46,00
2. Zapečeni štrukli od domaće purice s umakom od vrganja – zelena salata  37,00
3. (vege.) Povrće u pikantnoj tempuri – pire od buče – zelena salata  29,00

Petak

1. Pržene lignje – pomfrit – tartar  35,00
2. Marinirana svinjska rebra u bbq umaku – složenac od bijelog graha i povrća – kisela miješana salata  38,00
3. (vege.) Rolice od kelja s ječmom i povrćem u umaku od rajčice – restani krumpir – kisela miješana salata  26,00

Dobar tek!

A naša A la carte ponuda sa dostavom dostupna je na linku.