Plesnjak na Kapucinskom trgu - večer u znaku latino ritmova!

Datum objave: 21.07.2016

U sklopu Ljeta u Varaždinu Plesni klub Takt u suradnji sa Gradskom tržnicom Varaždin u četvrtak, 21.7.2016. organizira plesnjak na otvorenom prostoru Kapucinskog trga!

U sklopu Ljeta u Varaždinu, večeras u 21 sat možete pogledati kako Plesni klub Takt izvodi latino plesove. Takt je plesni klub koji djeluje od 1998. godine te se na prostoru sjeverozapadne Hrvatske bavi popularizacijom standardnih, modernih, društvenih i latinsko-američkih plesova.

Plesnjak na otvorenom namijenjen je svim generacijama, a dobre vibracije garantiraju vrhunsku plesnu atmosferu. U programu 21.7. tijekom plesnjaka u sklopu Ljeta u Varaždinu publici će se predstaviti Mateo Mudri i Ivana Matić te Marko Srpak i Lara Šmic koji će otplesati show program latinskoameričkih plesova. Plesni klub Takt Varaždin aktivno radi na popularizaciji plesa kao sportske discipline, ali važnu ulogu posvećuje i plesnoj edukaciji svih dobnih skupina te promociji plesne kulture. 

Iz Plesnog kluba Takt pozivaju sve plesače i Varaždince željne dobre zabave da se pridruže te da ples tijekom zalaska sunca nastave u skladu sa naslovom pop-hita "Dancing in the moonlight".

Izvor: eVaraždin.hr