Ove subote ljetni rock koncert grupe Timeless kraj fontane

Datum objave: 16.07.2014

Varaždinska grupa TIMELESS i ove će godine za ljubitelje rock-glazbe pripremiti svoj ljetni koncert. U subotu, 19. srpnja s početkom u 21 sat, na Kazališnom trgu uz fontanu u sklopu manifestacije Ljeto u Varaždinu koju organizira Koncertni ured Varaždin  izvest će trosatni koncert protkan najvećim uspješnicama rock-glazbe.

Na repertoaru će se između ostalih naći djela Erica Claptona, Bryana Adamsa, Gary Moora, Brucea Srpringsteena te grupa Pink Floyd, Toto, White Snake, Guns'n'roses, The Rolling Stones, Deep Purple i drugih. Ove godine, Timelessu se na ljetnoj pozornici priključuje i mlada talentirana pjevačica Lara Vuković koju je bend predstavio na uspješnim nastupima u klubu Zvonimir Rogoz.

Timless i dalje nastupa u sastavu Domagoj Dumbović  - vocal i solo gitara, Dražen Dretar - ritam gitara, Dubravko Žganec – klavijature, Vlado Dumbović – bas i Srećko Vuković – bubanj.

Tijekom prijašnjih nastupa grupa Timeless stekla je simpatije varaždinske publike svirajući najpopularnije rock-hitove u njihovim originalnim aranžmanima, donoseći publici izvorni ugođaj zdravog rocka.

Članovi benda nadaju se da takva atmosfera neće izostati ni ovaj put pa upućuju poziv svim varaždinskim rockerima na zajedničko druženje u subotu na večer.

Izvor: eVaraždin.hr