Ove nedjelje u Hotelu Turist 6. Međunarodna Gastro izložba

Datum objave: 19.10.2016

Udruženje hrvatskih ugostitelja i turističkih djelatnika Varaždin organizira tradicionalnu 6. Međunarodnu Gastro izložbu.

Ovogodišnji festival hrane i pića održat će se u nedjelju 23. listopada u Hotelu Turist Varaždin. Na Gastro izložbi će sudjelovati preko 70 izlagača iz zemlje i inozemstva koji će predstaviti svoje proizvode: specijaliteti restorana, najbolja vina nekoliko vinarija, turistička ponuda, pivovare, nastupiti će najbolji barmeni koji će izvesti show pravljenja koktela, najbolji baristi Hrvatske će predstaviti različite vrste kave i druga događanja.

Program 6. Međunarodne gastro izložbe u Varaždinu:

MEĐUNARODNA GASTRO IZLOŽBA U VARAŽDINU

NEDJELJA, 23. LISTOPADA 2016. GODINE

- 15:30 do 16:30 - sati predavanje i predstavljanje koktela koje će provoditi predsjednik Udruge konobara i barmena Hrvatske, g. Zoran Lukić, a temeljiti će se općenito na izradi koktela te novim tehnikama posluživanja. Promjene u ugostiteljstvu i novi trendovi zahtijevaju konstantan rad i dodatne edukacije kako bi bili u korak sa svjetskim tržištem te na taj način mogli ponuditi samo najbolje. Tehnike posluživanja postepeno evoluiraju te je nužno pratiti nove trendove kako bi kao turistička destinacija imali ponudu koja se nalazi na visokoj razini

- 16:30 do 17:30 sati – Prezentacija proizvoda od kave uz poduku nekoliko najboljih barista Hrvatske

- 17:30 do 18:00 sati - Potpisivanje Povelje o prijateljstvu i suradnji između Udruženja ugostitelja Mariborske županije i Udruženja hrvatskih ugostitelja i turističkih djelatnika Varaždin pod pokroviteljstvom Slovenskog veleposlanstva

- 18:00 sati – SVEČANO OTVORENJE
- izvođenje himne Republike Hrvatske
- govori uzvanika
- službeno proglašenje otvorenja 6. Međunarodne Gastro izložbe
- obilazak stolova izlagača, prezentacija izlagača te dodjela priznanja
- degustacija ponude izlagača

- 21:00 sati - AFTER PARTY

Pozivamo prije svega sve ugostitelje i njihove zaposlenike, te sve zainteresirane za predavanje i predstavljanje koktela i kave da se odazovu u vremenu od 15:30 do 17.30.

Ulazak na Gastro izložbu s početkom u 18:00 sati biti će moguće uz predočenje pozivnice.