Early booking za 2020 od 19.4.-31.12.2020.

Datum objave: 02.04.2020

Dragi gosti,

U ovim nepredvidivim vremenima kada je boravak kod kuće najbolji način da sačuvamo zdravlje, možemo nastaviti sanjati o iskustvima i putovanjima kojima se možemo veseliti kad dođe vrijeme, a sigurno, doći će.

Besplatne promjene i otkazivanja za nove rezervacije! Rezervirajte smještaj i ostvarite popust do 20% za svoj odmor u 2020. godini!

U ovom trenutku apsolutno shvaćamo i prihvaćamo potrebe naših cijenjenih gostiju za fleksibilnim opcijama bookiranja.

Kako bi Vam i u ovoj situaciji olakšali planiranje, želimo Vam ponuditi fleksibilne uvjete rezervacije koji ne zahtijevaju nikakve obveze i jamče besplatne otkaze. 
Želimo naglasiti kako nam je u hotelu Turist, zdravlje i dobrobit naših stalnih ali i novih gostiju, zaposlenika i zajednice od najveće važnosti ali mislimo i na njihovo ugodu i zadovoljstvo.
Ponašamo se oprezno prilagođavajući se i prateći situaciju oko koronavirusa kako lokalno, tako i globalno te poduzimajući korake u skladu s preporučenim postupcima i protokolima koje je izdala Vlada RH, Stožer za civilnu zaštitu te Ministarstvo zdravstva, no ipak razmišljamo o sezoni 2020.
U skladu sa mjerama koje će biti propisane te ako će dozvoljavati rad i putovanja ljudi mi smo tu za Vas. 


Nastavite planirati svoj odmor s nama jer nudimo: 

  • fleksibilni uvjeti rezervacije bez obaveza 
  • zajamčeni besplatni otkazi 
  • cijene uključuju popust 
  • ponuda isključuje sve ostale ponude i odnosi se na rezervacije napravljene samo unaprijed
     

Ostanite sada kod kuće i nastavite sanjati svoje savršeno putovanje u Varaždin, kako biste se kasnije mogli ponovo osjetiti!

Vaš hotel Turist

Informacije i rezervacije

Phone: +385 (0)42 395 395 
E-mail: prodaja@hotel-turist.hr


Zahvaljujemo Vam na rezervaciji u naprijed!


* zadržavamo pravo da otkažemo i rezervacije koje nećemo biti u mogućnosti odraditi zbog propisanih mjera Vlade RH i Stožera civilne zaštite.