Novo ruho Hotela Turist - bolja toplinska i zvučna izolacija uz moderniji dizajn

Datum objave: 19.09.2016

Hotel Turist je obnovom vanjske ovojnice dobio novo ruho, ali i bolju toplinski i zvučnu izolaciju. Uz već prekrasan pogled na park, od sada ćete moći uživati u vašoj kavi i klipiču u novom modernom dizajnu hotela.

Od sredine kolovoza može se vidjeti novi prizor budući da je obnovljen vanjski izgled Hotela Turist. Nova fasada je omogućila da hotel izvana zabljesne u novom svjetlu, a gosti hotela imaju i dodatnih razloga za zadovoljstvo. Bolja toplinska i zvučna izolacija podigla je i kvalitetu smještaja, što će njihov boravak učiniti još ugodnijim.

Radovi na potpunoj obnovi ovojnice hotela (fasada, prozori, krov), s ciljem povećanja energetske učinkovitosti objekta počeli su tijekom travnja. Projekt obnove sufinancira FZOEU (Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost). Prvi korak u realizaciji projekta bio je energetski pregled i predlaganje mjera za uštede, nakon čega je projekt prijavljen na natječaj EnU-10/2015 od strane FZOEU-a.

Podsjetimo, hotel Turist je još 2014. godine, među prvima, dobio certifikat “Sustainable Hotel” Udruge poslodavaca u hotelijerstvu Hrvatske i Ministarstva turizma, za uvođenje zelenog poslovanja u hotele. Ovo je samo logičan nastavak cijele priče o budućem zelenom poslovanju hotela
Turist.

Pozivamo vas da nas posjetite i uvjerite se kako je kava na terasi hotela s prekrasnim pogledom na park sada još ugodnija uz novi, moderniji izgled Hotela Turist.

Vaš Hotel Turist