Novi jelovnik u a la carte restoranu hotela Turist

Datum objave: 21.11.2018

U ponudi je novi jelovnik a la carte restorana hotel Turist.
Razgolicajte maštu svojim gastro osjetilima.


Na naše veliko zadovoljstvo, od 26.11.2018., u ponudi su jela iz novog i obogaćenog jelovnika a la carte restorana hotela Turist. 

Uvjereni smo da i dalje podižemo ljestvicu prema izvrsnosti, kojoj kontinuirano težimo. Ta se izvrsnost i kulinarska održiva prednost, ponajviše odnosi na inzistiranje na kvaliteti naše cjelokupne ponude, a najviše na izboru kvalitetnih namjernica i sirovina. Uz kreativni izraz mladih kuhara i pregršt svježih ideja, nadamo se da smo napravili iskorak i da novi jelovnik predstavlja pravo osvježenje koje će doprinjeti održavanju naše pozicije kao ”coolinarskog rasadnika kadrova i ideja” te gastronomskog lidera u Varaždinu i sjeverozapadnoj Hrvatskoj.
Ponosni smo i na činjenicu kako su meso i jaja iz naše kuhinje porijeklom s hrvatskih farmi odnosno lokalnih uzgajivača, a povrće i voće sa hrvatskih OPG-ova.

Osvježen jelovnik sadrži autohtona i halal jela, a ponukani današnjim zahtjevima posjetitelja, u jelovniku su istaknuti svi alergeni kao i posebno segmentirana jela za vegetarijance, jela bez glutena i jela bez laktoze.

Iz bogate ponude izdvajamo:

Toplo predjelo:  Prženi ravioli s guščjom jetrom i bučom
Glavno jelo:      Pileća prsa s marelicom i tartufima
Jelo sa roštilja: Pečenice od fazana sa tartufima na pireu od buče
Desert:             Kremaste okruglice od mente i limete na medenim ploškama s mljevenom pistacijom i voćem

Čestitamo cijelom našem timu na entuzijazmu i trudu koje je uložen u pripremu ovog novog jelovnika te svima koji su ga dodatno 'začinili' vlastitim prepoznatljivim potpisom.

Dobrodošli i dobar tek!