Navijaj za Hrvatsku u restoranu Raj!

Datum objave: 06.06.2016

Navijajmo zajedno za Vatrene: pratite utakmice hrvatske nogometne reprezentacije na EURO2016 u restoranu Raj!

Naši Vatreni spremaju se za veliki rezultat na europskom nogometnom prvenstvu, a mi se spremamo za navijačko ludilo! Sve dvoboje na EURO2016 možete pratiti u restoranu Raj, a za vrijeme utakmica u kojima bude igrala Hrvatska čekaju vas posebna iznenađenja!

Besplatno pivo + snack za najbrže i najvjernije navijače!
Svaki put kad na teren istrče naši dečki čekaju vas posebna iznenađenja! Prvih 50 navijača koji dođu gledati utakmicu naše reprezentacije u restoran Raj častimo s 0,2l točenog piva i snackom!

Sve što je potrebno učiniti jest prijaviti se na šanku restorana (najranije pola sata prije početka utakmice), gdje će 50 najbržih navijača dobiti kupon za gratis pivo i snack: Kupon je iskoristiv za vrijeme trajanja utakmice, a jedna osoba može maksimalno dobiti/iskoristiti jedan kupon.

Inače, Hrvatska će na EURU odigrati barem tri utakmice: natjecanje otvaramo dvobojem s Turskom 12. lipnja u 15h, zatim slijedi okršaj s Česima 17. lipnja u 18h, a zadnju utakmicu u skupini igramo sa Španjolskom 21. lipnja u 21h.

Bogata ponuda piva po prigodnim cijenama
U restoran Raj ste dobrodošli svaki dan jer ćemo pratiti sve utakmice europskog prvenstva. Kako bi navijanje bilo glasnije, pripremili smo i posebnu ponudu piva po prigodnim cijenama, o čemu možete više saznati ovdje.