Nagradni natječaj: Osmisli slogan i osvoji vikend za dvoje u Varaždinu!

Datum objave: 12.08.2015

U potrazi smo za kreativnim prijedlozima za novi slogan hotela Turist. Imate ideju? Sudjelujte u nagradnom natječaju i osvojite vikend za dvoje u Varaždinu!

Hotel Turist desetljećima je središte turističke ponude Varaždina: prošle godine proslavili smo prvih 50 godina poslovanja i hrabro zakoračili u nove izazove.

Vrijeme je za novi slogan! Upravo zato pozivamo sve koje vole Varaždin, sve naše bivše i buduće goste da nam pomognu. Želimo čuti vaše prijedloge, želimo čuti kako vi doživljavate naš hotel!
 

Nagradni natječaj:
“Osmisli slogan i osvoji vikend za dvoje u Varaždinu!“


Kreativni ste? Imate dobru ideju? Sudjelujte! Potrudite se, budite domišljati i zanimljivi jer ćemo autora najboljeg prijedloga slogana nagraditi vikendom za dvoje u hotelu Turist!

Vaše prijedloge prikupljamo putem donjeg obrasca do 15. rujna 2015. Nakon toga stručni žiri će odabrati najbolji/najkreativniji prijedlog, a ime dobitnika ćemo objaviti na našoj Facebook stranici u utorak 22. rujna 2015.

Prije nego što nam počnete slati svoje prijedloge, važno je napomenuti da svaki sudionik nagradnog natječaja može dati samo jedan prijedlog slogana, pa nam pošaljite samo svoje najbolje ideje!

Pravna napomena: Ispunjavanjem obrasca i sudjelovanjem u nagradnom natječaju sudionici izjavljuju da su upoznati s pravilima natječaja, te da su suglasni s kasnijim korištenjem njihovih osobnih podataka u svrhe e-mail marketinga tj. elektroničke dostave obavijesti i ponuda vezanih za proizvode i usluge Turist d.o.o. Varaždin. 

* označava obavezna polja
Maksimalno 255 znakova!
Živim u: *
Suglasnost s pravilima nagradnog natječaja *
Ovime potvrđujete da ste upoznati s pravilima nagradnog natječaja i dajete suglasnost za korištenje osobnih podataka i u svrhe e-mail marketinga hotela Turist (Turist d.o.o.)