Ljeto u Varaždinu: preko 100 zanimljivih događanja za Varaždince i turiste!

Datum objave: 24.06.2016

I ove godine "Ljeto u Varaždinu" donosi zabavu svim Varaždincima i njihovim gostima: čeka nas preko 100 zanimljivih događanja!

Ljeto se polako ušuljalo u grad, a s njime i tradicionalna zabavno-turistička manifestacija "Ljeto u Varaždinu". Početak ljeta ove su godine obilježili naši nogometaši sjajnim igrama na europskom prvenstvu u Francuskoj, ali osim navijanja i gledanja nogometnih utakmica, Varaždin ovih dana nudi itekako bogatu ponudu događanja.

Ovogodišnji program obuhvaća bogat popis koncerata, predstava i drugih kulturnih i zabavnih događanja, koji će se odvijati na pet lokacija u gradu: na Kazališnom trgu i u atriju Starog Grada kao već standardnim lokacijama te na Trgu Miljenka Stančića, Kapucinskom trgu i glavnom gradskom trgu.

Pripremljeno je dječje nogometno igralište, igralište za odbojku na pijesku, čak i bar na plaži - za sve one koji ove godine neće vidjeti more. Sveukupno gledano, na brojnim gradskim lokacijama moći ćete uživati u preko 100 zanimljivih događanja tijekom mjesec i pol dana. Moći će birati između koncerata raznih glazbenih žanrova, brojnih plesova te sportova svih vrsta.

Program je uistinu bogat i raznovrstan (možete ga preuzeti ovdje), na vama je samo da izaberete što vas zanima i uživate!