Ivan Zak u Areni Varaždin

Datum objave: 21.01.2019

Nakon zagrebačke Arene koju je napunio prije dvije godine, Ivan Zak, jedna od najvećih hrvatskih domaćih glazbenih zvijezda, dolazi po prvi puta u Arenu Varaždin, gdje će održati koncert za Valentinovo u subotu, 9. veljače.
Uz kupnju Valentinovo paketa, pružamo uslugu nabave karata do kad se iste ne rasprodaju, uz doplatu prema tipu karte.

Bit će to pravi glazbeni spektakl i idealna prigoda da varaždinska publika uživa u njegovima najvećim hitovima, a za Varaždince je prirpemio i malo iznenađenje. Novu pjesmu, koju će varaždinska publika imati prva u Hrvatskoj prigodu čuti uživo!

Koncert neće samo privući domaću publiku. Očekuje se i veliki dolazak susjeda iz Slovenije, Bosne i Hercegovine i okolice, a naglašava da će kao i uvijek biti u svom najboljem izdanju.

- Ja sam jako zahtjevan po pitanju produkcije i koncert će sigurno biti na svjetskom nivou. Sam sebi sam postavio visoku letvicu. Već imam uigranu ekipu i u 2019. godini ćemo sigurno biti još bolji - objasnio je Zak te pozvao sve zaljubljene, ali i one koji su usamljeni ili slomljenog srca od ljubavi, da dođu i uživaju u glazbi koja sigurno može i ono najtužnije srce vidati. 

Izvor : Varaždinske Vijesti