Hvala vam na 50 godina uspjeha!

Datum objave: 18.11.2014

Hotel Turist obilježio veliki jubilej - pedeset godina poslovanja!

Priveli smo kraju obilježavanje 50. rođendana hotela Turist. U proteklih mjesec dana darivali smo vas prigodnim popustima i nagradama, otkrili vam neke od dobro čuvanih hotelskih tajni. Imali ste prilike upoznati neke od naših bivših i sadašnjih djelatnika i saznati više o tome kako se hotel kroz godine razvijao i mijenjao.

Završni čin obilježavanja ovog velikog jubileja održao se jučer i to u vidu prigodnog domijenka za zaposlenike i poslovne partnere. Društvo koje se okupilo bilo je veselo i prisjetilo se trenutaka iz prošlosti hotela i grada.

Više od 500 vrijednih zaposlenika dalo je svoj doprinos razvoju hotela u proteklih 50 godina. Svaki od njih je ugradio dio sebe u hotel i zato svima od srca zahvaljujemo! Imena koja su stvarala i nastavljaju stvarati hotel Turist ostat će zapisana u našim matičnim knjigama, ali isto se tako mogu svakodnevno iščitati na licima i osmjesima zadovoljnih gostiju. To je nešto na što smo posebno ponosni i predstavlja temeljnu vrijednost koju želimo zadržati i u idućih 50 godina poslovanja.

Sve goste koji su sudjelovali u ovoj velikoj priči od 1964. do danas praktično je nemoguće izbrojati, ali upućujemo veliku zahvalu svima njima, kao i poslovnim partnerima, dobavljačima, suradnicima…

Vjerujemo da će godine koje su pred nama također biti obilježene uspjehom i s optimizmom gledamo u budućnost!

Hvala!