Privremeno zatvoren hotel Turist

Datum objave: 20.03.2020

Dobrobit i sigurnost naših gostiju i zaposlenika od najveće su nam važnosti.
 

U hotelu Turist  nije bilo ni nema sumnje oko pojave virusa odnosno zaraženih gostiju i klijenata COVID-19, ali gostima u ovoj situaciji nismo u mogućnosti pružiti željenu razinu kvalitete usluge i doživljaja hotela i destinacije.
S obzirom na razvoj događaja od početka godine na azijskom tržištu a odmah potom i na europskom, te nakon proglašenja pandemije od strane Svjetske zdravstvene organizacije, prihvatili smo odredbe i naputak Nacionalnog kriznog stožera Vlade RH za civilnu zaštitu i Ministarstva zdravstva odnosno glavnog epidemiologa. 

Pozorno pratimo sve vijesti i upute Ministarstva zdravstva i Službe za epidemiologiju, Vlade RH, te Svjetske zdravstvene organizacije (WHO) vezane uz trenutnu situaciju.
Kako bismo maksimalno odgovorno pristupili novonastaloj situaciji, odlučili smo privremeno zatvoriti hotel Turist od 19.03.2020. do daljnjeg, zbog mjera predostrožnosti propisanih od Vlade RH, za sve posjetitelje i klijente.

Smatramo kako je društvena odgovornost u ovom trenutku primarna kao i briga za svakog našeg pojedinačnog zaposlenika, njihove obitelji te isto tako i naše kljiente, a povrh svih najugroženijih skupina građana.
U suradnji sa državnim nadležnim tijelima nadamo se brzim efektima mjera za smanjenje širenja virusa i što skorijem povratku sezoni 2020.

Kako dani druženja sa Vašom obitelji ne bi protekli bez delicija na koje ste navikli u hotelu Turist, omogućili smo i dostavu uz prethodnu rezervaciju za min 20 ljudi.
Uz maksimalne sanitarne i epidemiološke mjere predostrožnosti, hranu dostavljamo na Vašu željenu adresu.
 


Do tada Vas pozdravljamo i želimo Vam sretne i ugodne dane sa obitelji,

Vaš hotel Turist 

#stayathome #ostanitedoma