Hotel Turist na 50. Međimurskom fašniku

Datum objave: 25.02.2014

Pridružite nam se u šatoru na središnjem čakovečkom trgu i uživajte u mirisima i okusima kuhanog vina, pokladnih krafni i tradicionalnih međumurskih languša!

Popularni Međimurski fašnik, u organizaciji TZ Čakovca, ove godine obilježava jubilarno 50. izdanje.  Hotel Turist Varaždin ponosno najavljuje svoje sudjelovanje na fašniku kroz ponudu ugostiteljskih usluga u šatoru na središnjem čakovečkom trgu, u razdoblju od 28. veljače do 2. ožujka. Pridružite nam se i uživajte u mirisima i okusima kuhanog vina, pokladnih krafni i tradiocinalnih međumurskih languša

Karnevalsko ludilo u Čakovcu započinje u petak, 28. veljače u 19 sati, predstavljanjem maskiranih sudionika u šatoru na Trgu Republike, uz dodjelu nagrada najboljim maskama. Dan poslije u 10 sati održat će se dječja maskirana povorka, uz predaju ključeva grada onim najmlađima.

Vrhunac „Međimurskog fašnika“ započinje 2. ožujka u 15 sati, velikom maskiranom povorkom u kojoj će se tradicionalnim maskama iz Međimurja pridružiti i maskirane skupine iz raznih krajeva Hrvatske, ali i iz inozemstva.

Grad Čakovec jedan je od pet gradova osnivača Saveza karnevalskih gradova Hrvatske, a zahvaljujući njegovanju tradicije "Međimurskog fašnika" Čakvec je 1995. godine postao članom Europske karnevalske udruge FECC.

Pridružite nam se u šatoru naTrgu Republike i uživajte u veselom karnevalskom šarenilu, mirisu pokladnica i vina!