Gurmanski studeni u restoranu Turist

Datum objave: 03.11.2017

Gurmanski studeni u a'la carte restoranu hotela Turist zasigurno Vas neće ostaviti ravnodušnima.

Svakim danom od 12.00h do 22.00h sata u ugodnom ambijentu a'la carte restoranu hotela Turist isprobajte najfinija jela hrvatske autohtone, svjetske, istarske i vegetarijanske kuhinje, specijalitete od divljači i ribe, te halal kuhinje, koja će Vam pripremiti zlatna kuharska ekipa hotela Turist i mladi kuhari koji ih prate u stopu.

U želji da Vam na najbolji način predstavimo specijalitete iz našeg jelovnika izdvojili smo naše najfinije uradke u menu-e od tri slijeda po posebnoj cijeni od 100 kn po osobi ili menu-e od četiri slijeda po posebnoj cijeni od 115 kn po osobi.

Posjetite nas u studenom, izvedite svoje najmilije na  ručak ili večeru za pamćenje i uvjerite se kako se sa pravom ponosimo svojom zlatnom kuharskom ekipom, stručnim osobljem i jelima koja nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Kreacijom svojeg menu-a zadovljit ćete i svoje oči i svoje nepce, a isprobati nešto posebno i novo što će Vas navesti da se vratite ponovno.

Neki od naših specijaliteta koje svakako morate isprobati:

  • Biftek tartar - tost, maslac
  • Goveđa juha „Celestin“
  • Pačji file s kestenima i domaćom tjesteninom
  • Čokoladni fondant sa sladoledom ..


Ponuda jela osmišljena kao Gurmanski studeni dostupna je svakog dana od 03.11.- 03.12. u vremenu od 12.00h do 22.00h u a'la carte restoranu hotela Turist.


Veselimo se Vašem dolasku.

 

Rezervirajte svoje mjesto odmah! 
Za dodatne informacije i rezervacije javite nam se na: 
• tel: +385 42 395 395
• e-mail: ugostiteljstvo@hotel-turist.hr