Djelatnica hotela Turist među nagrađenima za "Čovjek - ključ uspjeha u turizmu"

Datum objave: 03.01.2018

Među najboljim varaždinskim turističkim djelatnicima - djelatnica hotela Turist, Ivanka Brkić!

U gradskoj je vijećnici danas zaključena akcija Turističke zajednice grada Varaždina Čovjek – ključ uspjeha u turizmu te natječaj za najljepši božićni izlog ili najatraktivnije uređenu površinu ispred poslovnog prostora, a gradonačelnik je Varaždina i predsjednik TZGV-a Ivan Čehok lokalnim pobjednicima uručio priznanja i novčane nagrade.

Čovjek – ključ uspjeha u turizmu akcija je Hrvatske turističke zajednice koju na svom području, sukladno kriterijima propisanima od stane HTZ-a provodi i Turistička zajednica grada Varaždina.

Cilj akcije je razvijanje gostoljubivih i prijateljskih odnosa prema turistima te podizanje kvalitete usluge što bi direktno utjecalo na podizanje stupnja zadovoljstva gostiju, povrat gostiju i promidžbu usmenom predajom te širenje pozitivnog imidža hrvatskog turizma.

U kategoriji kuhar, nagradu za najbolju osvojila je naša kuharica Ivanka Brkić. Gđa. Brkić važan je djelatnik i istaknuti član kuhinjskog tima hotela Turist. Osoba je sa dugogodišnjim iskustvom čime pridonosti uspješnosti hotelske kuhinje. Svoju stručnost i znanje s velikom ljubavlju i voljom prenosi na svoj tim kao i mlađe kolege kuhare i učenike. Posebno se ističe kao majstor za autohtona jela i slastice.

Čestitke od cijelog osoblja hotela Turist.