Naše dame - ključ uspjeha hotela Turist

Datum objave: 16.04.2020

Vrijeme u 2020.godini odmiče u sjeni COVID - 19 globalne situacije, no idealno je vrijeme prisjetiti se i nekih ljepših tema, odnosno onih, na koje smo posebno ponosni.
 

Hotel Turist je u svojoj povijesti osvojio pregršt pohvala i nagrada kao potvrdu kvalitete usluga, kadrova i poslovanja generalno.
Uglavnom su nagrade bile dodjeljene od strane stručnih stranih i domaćih subjekata poput države Republike Hrvatske, Ministarstava RH, udruga i agencija iz turističkog sektora, no najvažnije i od zadovoljnih gostiju i korisnika usluga.
Jedna od njih je nagrada ”Čovjek - ključ uspjeha u turizmu” organizirana od strane grada Varaždina odnosno TZ grada Varaždina.
Naši djelatnici su više puta osvajali istu iz raznih kategorija, no posebne su upravo dvije posljednje, jer su dodjeljene našim ”dobrim duhovima” hotela Turist, osobama koje šire pozitivnu vibru kroz cijeli hotel Turist.

Stoga, ispravljamo malu nepravdu i upućujemo naše javne čestitke, izražavajući ponos i čast što radimo sa ovakvim kolegicama.

Slavica Borovec, oštroumna, marljiva, pouzdana, komunikativna, vedra i sa zaraznim osmjehom.
Omiljena osoba od strane svih zaposlenika u hotelu Turist i ”prototip” savršene recepcionerke hotelske kuće u kojoj radi. Djelatnici na recepciji, gostima hotela su domaćini, pomagači, često i svojevrsni "jedini" prijatelji u tuđini, te zasigurno ostaje u toplom sjećanju brojnim gostima koji dolaze i odlaze iz hotela Turist.
Upravo zbog svega navedenog bila je idealna predstavnica hotela Turist i dobitnica priznanja u kategoriji recepcijski djelatnik za 2018. godinu u gradu Varaždinu.


Davorka Hrnčić, marljiva, pedantna, izrazito ljubazna, staložena i uslužna prema gostima.
Osoba na koju se uvijek može računati i osloniti u svakoj situaciji, odličan timski igrač te snalažljiva u pronalaženju hitnih rješenja u svrhu poboljšanja kvalitete usluge i zadovoljstva gostiju, zapravo sve ono što idealna hotelska domaćica mora biti, a gosti hotela to redovito prepoznaju i pohvaljuju.
Dodatna vrijednost je i njena iznimna lojalnost hotelu Turist od svojih prvih dana profesionalne karijere pa sve do danas. 
Upravo zato je bila i nominirana od strane kolega te je dobitnica priznanja kao djelatnica godine u kategoriji hotelskog domaćinstva 2019. godine.


Drage naše kolegice, iznimno smo ponosni na Vas,

Čestitamo!
hotel Turist