Čilić, Čorić, Dodik uskoro u Areni Varaždin!

Datum objave: 27.03.2018

Još je desetak dana ostalo do Davis cup susreta između Hrvatske i Kazahstana.

Izbornik teniske reprezentacije Željko Krajan odabrao je igrače za susrete s Kazahstanom koji će se od 6. do 8. travnja održavati u Varaždinu. Dvojica najbolje rangiranih igrača u pojedinačnoj konkurenciji, Marin Čilić (3.) i Borna Ćorić (36.), predvode hrvatski sastav, a u postavi su još Viktor Galović (187.), Ivan Dodig (8. na ljestvici igrača parova) i Nikola Mektić (32. u paru).

Bit će to prvi susret ovih dviju reprezentacija, a igrat će se u Areni Varaždin na zemljanoj podlozi, koja se počela postavljati u ponedjeljak.

Ulaznice za susret mogu se kupiti u sustavu ulaznice.hr, bilo u internetskoj prodaji bilo u nekoj od ovlaštenih poslovnica, i to još uvijek kao komplet za sva tri dana (150 ili 200 kuna, ovisno o sektoru), ili kao pojedinačne ulaznice (za petak ili nedjelju po 80, a za subotu po 75 kuna).

Pobjednik susreta Hrvatska - Kazahstan će u rujanskom polufinalu igrati protiv boljeg iz okršaja SAD - Belgija. Ako Hrvatska svlada Kazahstan bit će u polufinalu domaćin, bez obzira na to tko bi bio suparnik.

Vidimo se!

Zainteresirani? Rezervirajte odmah!
Ne propustite ovu posebnu prigodu i rezervirajte svoje mjesto što prije: 
• tel: +385 42 395 395
• web: http://hotel-turist.hr/rezervacija 
• e-mail: recepcija@hotel-turist.hr