Badnjak uz Hotel Turist

Datum objave: 23.12.2020

Ovog Badnjaka uživajte u ribljim specijalitetima koje vam pripremaju naši kuhari u hotelu Turist.

Tradicionalni blagdanski stol nezamisliv je bez ribljih jela koja se, sukladno običajima, serviraju za Badnjak. Vrijedne ruke naših Zlatnih kuhara ovoga Badnjaka pripremaju za vas čitav niz ribljih i bezmesnih jela! Ovaj Badnjak provedite vrijeme sa svojim najmilijima i uživajte u vrhunski spravljenim ribljim delicijama hotela Turist.

Iz ponude ribljih jela restorana hotela Turist isprobajte:

  • Bakalar na bijelo    80kn 
  • Salata od hobotnice sa krumpirom i kaprima na rukoli    55kn
  • Crveni rižoto od liganja sa sušenim rajčicama    35kn
  • Špageti s plodovima mora    40kn
  • Zeleni rezanci s kozicama    45kn
  • Crni rižoto od sipa i kozica s hrskavim parmezanom     50kn
  • Marinirani file od tunjevine s pancetom na žaru, palenta sa svježim sirom     80kn
  • Zapečeni file lososa na žaru, poširano povrće julienne, prženi krumpir u začinskom bilju    90kn
  • Poširana orada u bijelom umaku zapečena s bademima, njoki sa špinatom      90kn
  • File smuđa u pivskom tijestu sa sezamom i bučinim košticama, pommes frites, umak tartar    70kn
  • Riblja plata s punjenim lignjama na bečki, crnim rižotom i prženim trljama, blitva s krumpirom, umak tartar    130kn
  • Jadranska lignja na žaru    200kn/kg
  • Jadranska riba (orada, brancin, kovač, škarpina)    280kn/kg

Za dodatne informacije i narudžbe javite nam se na: 
• tel:    042 395 714
           042 395 395
• mail: ugostiteljstvo@hotel-turist.hr

Želimo vam dobar tek!