Datum objave: 23.12.2020
Ovog Badnjaka uživajte u ribljim specijalitetima koje vam pripremaju naši kuhari u hotelu Turist.
Tradicionalni blagdanski stol nezamisliv je bez ribljih jela koja se, sukladno običajima, serviraju za Badnjak. Vrijedne ruke naših Zlatnih kuhara ovoga Badnjaka pripremaju za vas čitav niz ribljih i bezmesnih jela! Ovaj Badnjak provedite vrijeme sa svojim najmilijima i uživajte u vrhunski spravljenim ribljim delicijama hotela Turist.
Iz ponude ribljih jela restorana hotela Turist isprobajte:
- Bakalar na bijelo 80kn
- Salata od hobotnice sa krumpirom i kaprima na rukoli 55kn
- Crveni rižoto od liganja sa sušenim rajčicama 35kn
- Špageti s plodovima mora 40kn
- Zeleni rezanci s kozicama 45kn
- Crni rižoto od sipa i kozica s hrskavim parmezanom 50kn
- Marinirani file od tunjevine s pancetom na žaru, palenta sa svježim sirom 80kn
- Zapečeni file lososa na žaru, poširano povrće julienne, prženi krumpir u začinskom bilju 90kn
- Poširana orada u bijelom umaku zapečena s bademima, njoki sa špinatom 90kn
- File smuđa u pivskom tijestu sa sezamom i bučinim košticama, pommes frites, umak tartar 70kn
- Riblja plata s punjenim lignjama na bečki, crnim rižotom i prženim trljama, blitva s krumpirom, umak tartar 130kn
- Jadranska lignja na žaru 200kn/kg
- Jadranska riba (orada, brancin, kovač, škarpina) 280kn/kg
Za dodatne informacije i narudžbe javite nam se na:
• tel: 042 395 714
042 395 395
• mail: ugostiteljstvo@hotel-turist.hr