ADVENT u Varaždinu 2019

Datum objave: 20.11.2019

Približava se najčarobnije doba godine, a s njime i još jedan Advent u Varaždinu.
Otkrijte svoj najdraži djelić bajkovite adventske slagalice – više od 100 programa na 7 lokacija u sklopu Adventa u Varaždinu.

Ovogodišnji varaždinski Advent bit će, sadržajima, najbogatiji do sada, a održavat će se na još više lokacija nego prijašnjih godina. Od 29. studenog do 6. siječnja posjetitelje u sklopu Adventa u Varaždinu očekuje preko 100 različitih programa na 7 lokacija u gradu u organizaciji Turističke zajednice grada Varaždina i suorganizatora: Gradske tržnice Varaždin, PR Lady i Show Concepta, te još 50-ak popratnih programa, od izložbi, predstava, Božićnih koncerata i projekcija filmova, u varaždinskim galerijama, muzejima, kazalištu i kinu Gaj.

Ledena čarolija s klizalištem i ledenim toboganom bit će i ove godine na prostoru Starog grada.

Na Starom gradu će biti i kućica Djeda Mraza s, ove godine bogatijim sadržajem, gotovo svakodnevnim raznolikim programom za naše najmlađe posjetitelje (od druženja s Djeda Mrazom i Svetim Nikolom do kreativnih radionica, pričaonica, virtualnih putovanja do još ponekih iznenađenja i sve to besplatno za posjetitelje).

Na Korzu će biti i ove godine program pod nazivom Bijeli Korzo s ugostiteljskom i izlagačkom ponudom, glavnom pozornicom s programima i koncertima subotama prijepodne i poslijepodne, snježnom šumicom, vlakićem Djeda Mraza…

Na Stančićevom trgu će također biti programa – ugostiteljska ponuda i glazbeni program petkom i nedjeljom.

Izlagački program će biti u Gajevoj ulici te na Trgu slobode, kao i prošle godine.

Detaljan program po lokacijama možete vidjeti na www.adventuvarazdinu.com .

Izvor : TZ grada Varaždina