Advent u Varaždinu - najava događanja

Datum objave: 24.11.2015

Ove godine Advent u Varaždinu će biti veći nego ikad! Na više lokacija u gradu čeka vas bogati zbavni programi i gastro ponuda...

Tijekom Adventa u Varaždinu, a u periodu od 27. studenog do 31. prosinca, na Trgu će se kralja Tomislava vikendom održavati zabavni programi za sve uzraste, a posjetitelji će moći uživati u blagdanskoj ugostiteljskoj ponudi u drvenim kućicama. Isto tako, Međunarodna će novogodišnja utrka 38. puta startati s glavnog gradskog trga.

U Pavlinskoj će ulici biti postavljen adventski vijenac, te će se odvijati programi povodom paljenja adventskih svijeća, a na Franjevačkom će se trgu postaviti drvene kućice za prigodnu prodaju.

Na Kapucinskom će se trgu postaviti klizalište od 600 metara kvadratnih sa stazom za klizanje dužine 100 metara. Klizalište će biti otvoreno do 17. siječnja 2016. godine, a uz klizalište će do 3. siječnja 2016. biti otvorena i Kuća Djeda Mraza u kojoj će za najmlađe biti organizirane radionice i igraonice.

Na Kapucinskom trgu će se svakog vikenda odvijati raznovrsni glazbeni programi. Tako će u subotu 5. prosinca povodom Dana grada Varaždina na Kapucinskom trgu svirati Prljavo kazalište, a 2015. će se godina ispratiti uz koncert Opće opasnosti.

Detaljnije informacije o programu Adventa u Varaždinu možete pronaći ovdje.