7. Festival motora i rock'n'rolla Trakošćan

Datum objave: 26.06.2014

Trakošćan će od 27. do 29. lipnja 2014.  ponovno ugostiti ljubitelje dobrog rock ‘n’ rola, motora i zabave na sedmom izdanju Festivala motora i rock'n'rolla.

Festival će po prvi puta imati međunarodni karakter, s obzirom da će u glazbenom dijelu programa nastupiti hard rock sastav Mystery iz Australije, zajedno sa hrvatskim izvođačima The Trio, Hypnotic, Blues Shitters, Picksiebner, The Cat Paws i Skynyrd Crowd.

Festivalski se prostor nalazi u neposrednoj blizini dvorca Trakošćan, uz park šumu i jezera koja nude istinsku ljepotu prirode. Dvorac Trakošćan jedan je od najljepših dvoraca u Hrvatskoj, izgrađen u 13. stoljeću kao manji burg u sustavu utvrda Zagorske kneževine, a u temeljima su mu prepoznatljive značajke romaničkih burgova iz 12. i 13. stoljeća. Trakošćan je svega nekoliko kilometara udaljen od Maclja, nekadašnjeg graničnog prijelaza Slovenije i Hrvatske i kao takav lako dostupan iz svih pravaca.

Program počinje u petak, 27. lipnja, u 18 sati, defileom motorista koji će voditi putem od Trakošćana prema Donjoj Višnjici, gdje će u Caffe baru “No1″ za sve biti pripremljen grah i piće dobrodošlice. U subotu, 28. lipnja, program će također biti otvoren defileom, koji u 15 sati starta iz Trakošćana put Lepoglave, gdje će se na terasi restorana ”Ivančica” poslužiti besplatan grah i piće. Nakon povratka u Trakošćan, u 17 sati počinju moto igre uz prigodne nagrade za sve sudionike. Prvog dana, u petak, koncerti počinju u 19, u subotu se svira od 17 sati, a ulaz za sve posjetitelje je besplatan. Za nedjelju je planiran ispraćaj gostiju uz jutarnju kavu.

Program susreta :

PETAK 27.06.2014.
12:00 sati - Dolazak i smještaj bikera u free kamp, dobrodošlica uz medicu.
18:00 sati - Defile motorista Trakošćan - Višnjica Donja, besplatan grah + gemišti u caffe baru ''No1''.
19:00 sati - Rock koncert do jutarnjih sati...

SUBOTA 28.06.2014.
Jutanje aktivnosti, organizacija u kampu i doček novih gostiju.
15:00 sati - Defile motorista Trakošćan - Lepoglava gdje će se na terasi restorana ''Ivančica'' poslužiti besplatan grah + hladni gemišti.
17.00 sati - Moto igre uz prigodne nagrade.
17:00 sati - Rock koncert do jutarnjih sati...

NEDJELJA 29.06.2014.
Buđenje uz kavicu, te ispraćaj gostiju.