Kongresne dvorane

Kongresne dvorane u Varaždinu

Hotel Turist poznat je kao kongresni centar kontinentalne Hrvatske koji je u zadnjih nekoliko godina ugostio i organizirao brojne seminare, kongrese, okupljanja i skupove raznih domaćih i stranih firmi, te udovoljio i ispunio očekivanja svojih klijenata. Hotel Turist može se pohvaliti i posebnim standardom Congress hotel od travnja 2013.godine koji mu je dodjelilo Ministarstvo Turizma RH nakon revizije propisanih uvijeta.

Zahvaljujući ovom posebnom standardu Congress, hotel Turist upisan je u bazu kongresnih hotela Hrvatske i time zakoračio korak bliže cilju postati vodeći kongresni hotel SZ Hrvatske.

Za održavanje seminara, konferencija, prezentacija, poslovnih sastanaka i kongresa na raspolaganju je osam multifunkcionalnih dvorana različitih veličina i mogućnostima razmještaja stolova i opreme, kapaciteta od 10 do 500 osoba. U cijeni najma prostora, uključena je tehnička oprema (grafoskop, platno, mikrofon, ozvučenje, osvjetljenje, televizor lcd, projektor) i usluge fotokopriranja, faksiranja te bežičnog interneta. Na raspolaganju je hotelsko parkiralište, a dodatno je moguće dogovoriti i coffee break i poslovni ručak po posebnim cijenama.

Zaključite svoje poslovne razgovore s pozitivnim ishodom za Vas i vaše poslovne partnere u intimnom okruženju aperitiv bara hotela Turist uz kave, koktele i fina vina!

Dvorane i tlocrt

Odaberite jednu od naših osam dvorana te organizirajte svoje okupljanje u prostoru skrojenom po vašoj mjeri, uz mogućnost najma i sve popratne opreme da Vaše prezentacije budu upravo onakve kakve ste poželjeli.

Na raspolaganju su Vam sljedeće dvorane i kapaciteti:

KONGRESNA PONUDA

ZATRAŽI PONUDU