Zlatna kuhinja

Zlatni kuhari

Najnagrađivanija kuharska ekipa Hrvatske svakako je kuharska ekipa hotela Turist koja svoju izvrsnost potvrđuje kontinuirano još od 2004.godine kada je šef kuhinje hotela Turist, Damir Crleni, osvojio prestižnu titulu Zlatni kuhar. U godinama koje slijede, sa nagradama u rukama vraćali su se Marija Kuzminski, Marijan Ivanuša i mnogi drugi kuhari iz kuhinje hotela Turist.

Naši, od milja nazvani, "Zlatni kuhari" najveće su priznanje u ispunjenu misije i vizije hotela Turist i potvrda u kontinuirano ulaganje u kvalitetu poslovanja.

Dođite i okusite delicije iz ruku "Zlatnih kuhara"!

Zlatni menu

Direktor ugostiteljstva, dugogodišnji šef kuhinje Hotela Turist, kuharski akademik i prvi zlatni kuhar Hrvatske, Damir Crleni, osmislio je za Vas ekskluzivnu, profinjenu i nadasve ukusnu ponudu jela pod nazivom Zlatni menu, koja se po narudžbi sprema za Vas i Vaše goste te servira u prekrasnom ambijentu restorana Turist.
Sve što trebate je naručiti menu koji zadovoljava Vaš ukus i prepustiti se harmoniji okusa koji će razveseliti i zadovoljiti i najprofinjenija nepca!

"Kada se budite uz slike savršenih jela, njihovih boja, mirisa i okusa, kada Vam pogled na određenu voćku ili makar prazan tanjur pokreće misli u smjeru osmišljavanja novih jela, delicija od kojih se hrane i tijelo i duh, onda nema izglednijeg završetka nego osmišljavanje sjajno zlatnih menu-a samo za naše goste."

Damir Crleni 

Zlatni menu


Upoznajte naše kuhare i njihova postignuća:

Damir Crleni, direktor ugostiteljstva, dugogodišnji šef kuhinje u hotelu Turist, prvi Zlatni kuhar Hrvatske, predsjednik Hrvatskog kuharskog saveza i Kulinarski akademik, svoje kuharsko putovanje gradi u hotelu Turist još od 1996.godine. Svojim dugogodišnjim radom doprinosi ne samo razvoju struke, već svojim iskustvom i kvalitetnim vođenjem stvara pravi kulinarski brand kvalitetne kontinentalne kuhinje u Restoranu Turist. Svoje umijeće konstantno proširuje i odlaskom na brojna europska i svjetska natjecanja gdje sudjeluje i kao natjecatelj i kao ocjenjivač na poziv prestižnih kuharskih organizacija.