Restoran hotela Turist Varaždin

Restoran hotela Turist u Varaždinu

Njegovanje vjekovne tradicije kulinarskog umijeća stalna je briga naše vrsne ekipe kuhara. Hotelska kuhinja prava je riznica autentičnih domaćih okusa, a kuhari hotela "Turist" dobitnici su i prve nagrade na međunarodnom natjecanju kuhara u pripremanju jela od ribe, divljači i šumskih plodova.

Gurmanska a la carte ponuda hotela Turist donosi Vam gastronomsku priču koja, zahvaljujući istančanom i svjetski priznatom ukusu šefa kuhinje, pruža neodoljiv užitak za istinske gurmane. Restoran Turist sa pravom zauzima visoko mjesto na hrvatskoj gurmanskoj sceni, kojoj doprinosi u različitim područjima kulinarstva, od domaćih jela Varaždinskog kraja, do jela svjetske klasične kuhinje, talijanske i vegetarijanske kuhinje.

Ugodno i stilski uređeni prostori a la carte restorana Turist idealni su za organizaciju i uživanje u  svečanim ručkovima i večerama, banketima i drugih gastronomskim svečanostima sa kapacitetom do 100 sjedećih mjesta.

Vinska karta izdvaja ponudu od 80 raznih vrsta kvalitetnih i vrhunskih vina - polusuhih i suhih, bijelih, crnih, ružičastih, specijalnih, pjenušavih...

JELOVNIK