Restoran hotela Turist Varaždin

Restoran hotela Turist u Varaždinu

Njegovanje vjekovne tradicije kulinarskog umijeća stalna je briga naše vrsne ekipe kuhara. Hotelska kuhinja prava je riznica autentičnih domaćih okusa, a kuhari hotela "Turist" dobitnici su i prve nagrade na međunarodnom natjecanju kuhara u pripremanju jela od ribe, divljači i šumskih plodova.

Gurmanska a la carte ponuda hotela Turist donosi Vam gastronomsku priču koja, zahvaljujući istančanom i svjetski priznatom ukusu šefa kuhinje, pruža neodoljiv užitak za istinske gurmane. Restoran Turist sa pravom zauzima visoko mjesto na hrvatskoj gurmanskoj sceni, kojoj doprinosi u različitim područjima kulinarstva, od domaćih jela Varaždinskog kraja, do jela svjetske klasične kuhinje, talijanske i vegetarijanske kuhinje.

Ugodno i stilski uređeni prostori a la carte restorana Turist idealni su za organizaciju i uživanje u  svečanim ručkovima i večerama, banketima i drugih gastronomskim svečanostima sa kapacitetom do 100 sjedećih mjesta.

Vinska karta izdvaja ponudu od 80 raznih vrsta kvalitetnih i vrhunskih vina - polusuhih i suhih, bijelih, crnih, ružičastih, specijalnih, pjenušavih...

Poštovani gosti,

sukladno odluci Stožera civilne zaštite Varaždinske županije, naši ugostiteljski objekti su privremeno zatvoreni. Usprkos tome, nismo Vas htjeli ostaviti bez ukusnih jela iz naše kuhinje pa tako sada jela iz naše A la carte ponude možete naručiti na kućnu adresu, a mi ćemo Vam ista dostaviti!

Narudžbe primamo na:
Tel:   042 395 714
        042 395 395
Mail: ugostiteljstvo@hotel-turist.hr

JELOVNIK