Restoran Raj

Restoran Raj

U samom centru grada Varaždina smješten je restoran Raj. Osvježeni interijer (pogledajte galeriju slika) nudi 80 sjedećih mjesta, a uređen je u pivničkom stilu koji stvara toplu, domaćinsku atmosferu.

Osim novosti u uređenju, nova je i gastro ponuda. Ponuda hrane je obogaćena novim, prigodnim jelima i snack-ovima, a ponuda pića je brojnija no ikad, pa vas očekujemo s čak 30 vrsta piva i isto toliko vrsta domaćih voćnih rakija i likera. Nismo zaboravili ni one koji samo traže kratki predah od svakodnevnih obveza: uz toplu kavu i slatki desert u trenu ćete zaboraviti na sve brige.

Naša ponuda domaćih kolača i peciva jedinstvena je u gradu, a valja posebno istaknuti da pravi varaždinski klipič od sada možete kupiti i u centru grada Varaždina u našem restoranu Raj.

Za šetače i prolaznike u restoranu se nudi i ponuda dnevnih jela, a naša ponuda domaćih kolača i peciva dostupna je i za narudžbu za van.

Kako bi svaka Vaša posebna prigoda bila još posebnija možemo za Vas organizirati različite svečane i spontane proslave, a vikendima se nudi i program uz živu glazbu.

Za dodatna pitanja slobodno pošaljite upit ili nas kontaktirajte na kontakte u podnožju.

Dobro došli u restoran Raj!


Pogledajte našu jesensku ponudu jela :
www.raj.hr

proljetni JELOVNIK RAJ

DNEVNA JELA

 

Restoran i catering Raj
Voditelj: Miroslav Šestak
Ivana Gundulića 11
42 000 Varaždin
Tel: +385 42 213 146
Fax: +385 42 215 028
E-mail: raj@hotel-turist.hr