Catering u Varaždinu i okolici

Catering u varaždinu i okolici

Strast prema hrani koju gaje naši kuharski virtuozi ogleda se i u našoj tradiciji catering usluge koju prilagođavamo željama i ukusu svakog našeg klijenta. Visoka kvaliteta usluge, koju prati odlična organizacija cateringa kapaciteta i do 1000 gostiju, dokazuju upravo zadovoljni gosti koji ovu našu uslugu traže uvijek iznova.

Kako bismo dočarali Vaš istančan ukus, na lokaciji po vašoj želji, u mogućnosti smo Vam ponuditi individualan pristup formiranja menu-u za traženu uslugu.

Nudimo Vam između ostalog i organizaciju catering-a za poslovne susrete koji smo Vam u mogućnosti organizirati u vašim poslovnim ili vanjskim prostorima, na otvorenim lokacijama po Vašem izboru, bila ona u dvorištu, na planini, dvorcu ili predvorju zgrade. U dogovoru sa našim osobljem, u mogućnosti smo Vam prilagoditi i organizirati proslavu svih vrsta svečanosti na lokacijama po želji uz organizaciju uređenja dvorana, prijevoza na druge lokacije, dobavu i dekoriranje namještaja, popratnih sadržaja i ostalih usluga po dogovoru. Sve smo vaše poslovne susrete spremni prezentirati uspješno i odgovorno te kvalitetno doprinijeti Vašem već uspješnom poslovanju.

Osiguravamo Vam i sav popratni asortiman potreban za ostvarenje samog projekta, od šatora, namještaja, setova za posluživanje hrane i pića, te stručno i uljudno osoblje koje će se pobrinuti da i sami možete bezbrižno uživati u proslavi.

ZATRAŽI PONUDU